Bailey kuivakakku

Ohjeen löysin Herkkusuu-blogista.

Tein tällä ohjeella kakun kahteen pikkuvuokaan ja savariinivuokaan. Bailaytä ei ollut avattua pulloa, joten käytin vana tallinnaa jota oli jääkaapissa…
Hyvää kakkua! Ihanan pehmeää ja likööri maistuu vain miedosti taustalla mikä on hyvä. Ehdottomasti parempi ohje kuin se aijemmin kokeilemani. Täytyy tehdä toiste.

200 g voita
2,5 dl sokeria
2 dl perunajauhoja
3 kananmunaa
1,5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
½ dl Bayley Iresh Coffee likööriä

Vaahdota pehmeä voi, sokeri ja perunajauhot. Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten. Lisää jauhot joihin on sekoitettu leivinjauhe ja vaniljasokeri. Lisää lopuksi likööri. Kaada taikina vuokaan ja paista 175 asteessa noin 45 minuuttia.